Cookie Policy casper_dev 2017-08-31T20:41:18+00:00

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Når du klikker dig ind på www.sesymptomerne.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvad vi bruger oplysningerne til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Vi gemmer cookies i op til 90 dage.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.

 

Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies:

  • Google Analytics

 

Ejer- og kontaktinformation

Denne side ejes af: De Autoimmune – paraplyorganisation for Psoriasisforeningen, Colitis-Crohn Foreningen, Patientforeningen HS, FNUG – Foreningen af Unge med Gigt og Foreningen for Rygsøjlegigt og Morbus Bechterew.

Har du spørgsmål til vores brug af cookies er du velkommen til at kontakte Psoriasisforeningen, på 36 75 54 00 eller via https://www.psoriasis.dk/kontakt